Schrijven voor een website www.chronischenhappy.nl

Ik heb heel leuk nieuws te melden, Ik ga 2x per maand schrijven voor deze website. Ik ga jullie meenemen in mijn gedachten.. Ik was gewoon heel nieuwsgierig naar de website. Ik ben toen uit interesse gaan mailen met Jessica. Toen ik vroeg wat de bedoeling van de site was raakte we zo met elkaar in gesprek over de mail dat een samenwerking door het delen van de gedachten, snel was geboren. Vanaf a.s. Donderdag zijn mijn gedachten 2 keer per maand te lezen. op de site. De onderwerpen zijn heel verschillend, maar daardoor wel heel leuk om te lezen hoop ik.

Lees meer »

Interview Uniek sporten

Van de week heb ik een interview gedaan voor Uniek sporten. Dat komt omdat ik heel graag een bijdrage wil leveren aan de maatschappij, over het leven met een beperking. Ik heb zelf aangegeven dat ik graag iets wil vertellen. Daarom werd ik woensdagmiddag gebeld voor het interview. Het resultaat kun je hier lezen

Lees meer »

Mijn eerste blog voor CP Nederland

Zoals ik al eerder schreef heb ik een tijdje geleden contact gehad met CP Nederland. Dat gesprek is goed verlopen dat ik nu voor de website mag gaan bloggen. Vandaag is de eerste blog geplaatst en deze deel ik dan ook met trots met jullie. Ik ga een blog maken hier waarop ze allemaal komen te staan, maar hier deel ik de eerste. De blog is al te vinden op de website, maar ik vind het wel tof om te laten zien hoe het op de website is geplaatst. 1x per maand vind je daar een blog van mij. Klik hier om hem te lezen.

Lees meer »

happy 2021

Allereerst wens ik iedereen een heel fijn, liefdevol jaar. In het jaar wat voor me ligt ben ik van plan om met enige regelmaat iets te plaatsen. Binnenkort zal ik een update plaatsen over hoe het met me gaat op verschillende vlakken. Daarnaast komt er een nieuw blog op de site en ga ik nog wat meer nieuwe dingen plaatsen om zo weer wat meer interactie met mijn doelgroep te hebben. Laat je verrassen, de komende tijd.

Lees meer »

Podcast: cyriel in gesprek met.......

Een week of 2 geleden werd ik gebeld door oud schoolgenootje Cyriel Cruts. Wij kennen elkaar van school. Hij heeft sinds kort een spotifykanaal en gaat in gesprek met mensen met een mooi verhaal. Zo was ik afgelopen week aan de beurt en het is een erg leuk gesprek geworden. Open spotify en zoek op cyriel, in gesprek met...... Anja van Wijk

Lees meer »

mijn gedicht op cpnederland.nl

Vorige week heb ik een telefonisch gesprek gehad met CP Nederland. De organisatie die gaat over mijn beperking. We hebben gesproken over wat cp, mijn beperking voor me betekend en we hebben de mogelijkheid besproken dat ik misschien voor de website ga schrijven. Ik heb een gedicht geschreven over mijn beperking en die hebben ze op de website geplaatst.

Lees meer »

Er komt weer meer actie op de website

Het is alweer een hele tijd erg rustig op de website. Ik ga echt weer mijn best doen om er weer wat meer leven in te brengen. Door de crisis waar we al meer dan een half jaar in zitten, was mijn puf om bezig te zijn met de site even wat minder aanwezig. Maar ik kan je vertellen dat er wel wat meer weer aankomt . Er zijn wel een aantal redenen om de website weer wat meer te gaan bezoeken.

Lees meer »

soms ontmoet je bijzondere mensen...........

Vandaag wordt een hele bijzondere dag.  Nadat ik even heerlijk de coronacoupe heb laten bijwerken ga ik gezellig een terrasje pakken met Angela Neef, beter bekend als Angie Ze is zangeres en schrijft liedjes en ik kan wel zeggen dat we een bijzondere band hebben. Samen met Christa Vlems gaan we een bijzondere samenwerking aan. Er staat vanmiddag iets te gebeuren waar ik aan heb meegewerkt en we gaan nog veel meer samen beleven. Volgens mij noemen ze het release van nieuwe muziek. Als je het wil volgen mag je Angie nepnews opzoeken op youtube.

Lees meer »

Rust zacht lieve Marc de Hond

Wat een nieuws werd er gisteren rondom jou bekend gemaakt. Ik ben er wel van slag van. Ineens ben je er niet meer en heb je toch onverwacht de strijd tegen de kanker verloren. Onderstaande stuk schreef ik al op facebook. Ik vind dat dat ook wel even past op mijn website en daarom deel ik hem hier ook. 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.