....... en word er ineens een prachtige videoclip geboren

Gepubliceerd op 9 juni 2020 om 19:27

Met dat vertrouwen komt het wel goed.
Maar eerst nog even naar de dag ervoor.

Angie en ik hebben al eerder contact gehad over de die komen gaat. We spreken af dat ik nog even contact heb met crista om alvast te weten wie het is en dan zijn we er helemaal klaar. Angie en ik leggen de telefoon neer e een paar minuten later al een apje van Crista. We videobellen en ik vertel enthousiat dat zij degene is waar ik al heel lang naar zoek. Zo werd het gesprek nog even gezellig. De klik was geboren. Ik ging ophangen want ik moest eten en daaarna had ik een online concert van og3ne, da,s goed, dan zien we elkaar morgen, o, ehm ja, dat is goed.
Niet veel later hang ik op en besef ik wat ik morgen ga doen. Waah, ik ga aanwezig zijn bij een videorelease van Angie Nepnews.
Als ik besluit naar bed te gaan zit ik vol met adrenaline. Het lukt me absoluut niet om in slaap te komen, daarom pak ik toch maar weer mijn telefoon. en dan zie ik het filmpje van angie en crista met elkaar in gesprek. Iets verderop in dat filmpje kom ik ookter sprake. Ze leggen uit dat ze naar mij toekome voor de release en dan moet ik nog gaan slapen. Ik kan je vertellen, het werd een onstuimige nacht.


De volgende dag werd ik zoals altijd weer door de natuur gewekt. Ik was zenuwachtig. de ochtend kroop voorbij. Ik had eerst een afspraak bij de kapper (niet speciaal voor e release, want dat wist ik toen ik de afspraak maakte nog niet) Na de kapper reed ik de helftheuvel in waar we hadden afgesproken en het was even zoeken, maar we vonden elkaar snel. Nadat het even voorstellen was liepen we al snel naar een tafeltje om heerlijk te gaan zitten.

We kletsen aan een stuk en dat terwijl we elkaar niet kennen. Maar dat er gelijk een klik was, was wel duidelijk. Goed dat er geen geluid bij zit. Hihi! Na de lunch moesten we naar de locatie voor de release van de videoclip

 

Eenmaal in het parkje zijn we bijna klaar voor de release. Zie hier de voorbereidende vlog gemaakt door Crista

De lol spat ervan af en dat terwijl we elkaar niet kennen, hoe kan het he. Een match made in heaven zal ik het maar noemen.

EN HIER IS HIJ DAN ECHT: DE VIDEOCLIP VAN DE ENIGE ECHTE ANGIE NEPNEWS.  MET TROTS PRESENTEER IK U WE ZIJN ONS NIET KWIJT VAN ANGIE NEPNEWS. JOEHOE

 

Lieve meiden,

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de fijne samenwerking en voor de dag die ik gisteren heb mogen beleven. Het is er eentje om in te lijsten en een herinnering voor het leven. We weten dat dit niet het enige is wat we zullen doen samen. Je mag me vaker bellen als je advies nodig hebt voor een tekst hoor lieverd.  tot snel KANJERS

Reactie plaatsen

Reacties

Lizette
4 jaar geleden

Toppers zijn jullie

Jacqueline duys
4 jaar geleden

Prachtig!!🍀💗😘