soms ontmoet je bijzondere mensen...........

Gepubliceerd op 8 juni 2020 om 08:42

Vandaag wordt een hele bijzondere dag.  Nadat ik even heerlijk de coronacoupe heb laten bijwerken ga ik gezellig een terrasje pakken met Angela Neef, beter bekend als Angie Ze is zangeres en schrijft liedjes en ik kan wel zeggen dat we een bijzondere band hebben. Samen met Christa Vlems gaan we een bijzondere samenwerking aan. Er staat vanmiddag iets te gebeuren waar ik aan heb meegewerkt en we gaan nog veel meer samen beleven. Volgens mij noemen ze het release van nieuwe muziek. Als je het wil volgen mag je Angie nepnews opzoeken op youtube.

Eigenlijk zijn het 2 mensen die ik niet ken, maar hoe mooi is het dan om gewoon in het diepe te springen en een nieuw avontuur aan te gaan.  Met het vertrouwen komt het wel goed.

Binnenkort vind je er meer over hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.