Er komt weer meer actie op de website

Gepubliceerd op 3 oktober 2020 om 12:49

Het is alweer een hele tijd erg rustig op de website. Ik ga echt weer mijn best doen om er weer wat meer leven in te brengen. Door de crisis waar we al meer dan een half jaar in zitten, was mijn puf om bezig te zijn met de site even wat minder aanwezig. Maar ik kan je vertellen dat er wel wat meer weer aankomt . Er zijn wel een aantal redenen om de website weer wat meer te gaan bezoeken.

  • Rondom de koffer van Rick staat er iets te gebeuren
  • Ik heb sinds 2 weken weer werk, waar ik regelmatig wat over ga schrijven.
  • Ik blijf gewoon zoals jullie weten op zoek naar verhalen over de zorg.
  • Ik ga de blogs van de mensen die een plekje op de website hebben, weer voorzien van nieuwe blogs.

Verder hou ik mijn ogen en oren open. Ik heb er weer zin in om weer wat meer te gaan doen op de website.

Heb jij een verhaal wat past op de site, twijfel dan niet en mail me, zodat ik jou mooie verhaal een plekje kan geven.

Ik heb er weer zin in. Ik hoop dat jullie de website weer kunnen vinden.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.