happy 2021

Gepubliceerd op 10 januari 2021 om 11:02

Allereerst wens ik iedereen een heel fijn, liefdevol jaar. In het jaar wat voor me ligt ben ik van plan om met enige regelmaat iets te plaatsen. Binnenkort zal ik een update plaatsen over hoe het met me gaat op verschillende vlakken. Daarnaast komt er een nieuw blog op de site en ga ik nog wat meer nieuwe dingen plaatsen om zo weer wat meer interactie met mijn doelgroep te hebben. Laat je verrassen, de komende tijd.

Ik ben benieuwd naar de verhalen van de mensen die deze site bezoeken. Dus heb je een mooi verhaal wat gaat over zorgen voor een ander en vind je dat het gedeeld moet worden, schroom dan niet en deel het door het te mailen naar info@vrijwilligersindezorg.nl Misschien kunnen we samen dan zorgen dat er een heel mooi verhaal geplaatst wordt op de site.

 

Ik ben van plan om wat meer verwondering te gaan plaatsen op de site. Ik ben een fanatieke kijker van de verwondering en vind de gesprekken vaak heel leerzaam. Daarom wil ik met enige regelmaat een mooi gesprek plaatsen waarover we met elkaar in gesprek kunnen gaan.

 

Wat ik verder allemaal ga doen is nog even afwachten. Maar dat we er met zijn alle weer een heel mooi jaar van gaan maken, staat zeer zeker vast. Is er een vrijwilliger in de organisatie waar je werkt die de schijnwerper verdiend, vergeet hem of haar dan niet op te geven door ook een mailtje te sturen het bekende mailadres.

Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar ons allemaal gaat brengen.

 

Lieve groet,

Anja

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.