Wij zoeken jou! 😁

Dat klinkt misschien spannend maar wij willen weten hoe jij omgaat met je buurman/vrouw met dementie. Zo hoorden wij eerder het verhaal van Willem die een oogje in het zeil hield bij zijn buurvrouw Ans met dementie. Ook Wanda doet iets voor haar buurvrouw, ze gaat namelijk dagelijks naar de supermarkt en neemt dan voor haar buurman wat boodschappen mee 👍

Super, nu zijn we benieuwd naar jóuw verhaal. Ben of ken jij iemand met zo'n verhaal? Dan kun jij ons helpen. Stuur een PB of laat je reactie achter. Wij zijn benieuwd en namens ons allemaal, alvast bedankt! 💙

Kijk op de facebook van de pagina en reageer en deel je verhaal

samendementievriendelijk

 

Samen dementievriendelijk is een website die het belangrijk vind dat de maatschappij weet hoe je op een goede manier om kunt gaan met dementie.  Op de site worden gratis trainingen aangeboden om te kijken hoe je ervoor staat wat betreft je kennis in het omgaan met dementie.  Ze bieden cursussen aan in allerlei branches waar je te maken kunt krijgen met dementie. Het is dan aan jou om aan te geven hoe je het beste kunt reageren op de persoon met dementie.

Als je de gratis trainingen wil volgen dien je wel een account aan te maken op de website. Dat werkt heel makkelijk in een paar stappen.

 

Ook kun je hier trainingen voor je bedrijf krijgen om te zorgen dat je als bedrijf dementievriendelijk word en weet hoe je om moet gaan met klanten met een vorm van dementie.

En je kunt het vergeet me niet speldje bestellen om te laten zien dat je dementievriendelijk bent.

 

Voor al deze dingen kun je terecht op www.samendementievriendelijk.nl

Ik zou het leuk vinden om ook ervaringen met de trainingen hier te kunnen plaatsen. Dus heb je een training gedaan en wil je graag vertellen wat je ervaringen ermee zijn. Stuur me dan een mailtje, zodat ik die ook weer toe kan voegen. Daar heeft de website zelf natuurlijk ook iets aan. Of laat je reactie achter hieronder.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.