Wie ben ik

Ik ben Anja van Wijk. Ik woon in Den Bosch. Mijn hobby's zijn Marco Borsato, rolstoeldansen, schrijven, zeilen. Ik ben geabonneerd op de vriendin (tijdschrift)

 

Ik ben spastisch en zit daarom in  een rolstoel, maar het weerhoud me er niet van om lekker bezig te zijn.

 

Deze website heb ik gemaakt omdat ik wil dat er een plek is waar vrijwilligers in de zorg hun belevenissen in het werk kunnen delen. Denk dan aan:

  • belevenissen tijdens het werk
  • ervaringen uitwisselen
  • dingen van elkaar kunnen leren
  • elkaar leren kennen

 

Ik heb al een tijdje geleden een facebook pagina gemaakt met dezelfde titel en nu hoort daar deze website bij.

 

Ik heb verschillende ideeën voor de website. De inbreng van mijn bezoekers mag daarbij niet ontbreken. Heb je een idee of suggestie voor de website, mail dan naar het adres wat je vind in contact.

Je leert me in de loop van de tijd wel beter kennen.

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger in de zorg, dan ben ik op zoek naar jou en je mooie verhalen die je over het werk met je meedraagt. Voel je vrij om de verhalen hier te delen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is mijn eigen film. Ik heb al vanaf jongs af aan de wens om te kunnen lopen. Tijdens het maken van de film kom ik er achter of dit wel of niet tot de mogelijkheden behoort. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.  Laten jullie een reactie achter.

 

Ik zou het super tof vinden als ik nu zoveel jaar later een vervolg zou kunnen mogen maken. Dus ben of ken jij iemand die het leuk vind een filmpje te maken van mij en mijn leven, neem dan gerust contact op via contact.