Koffer van Rick gelanceert

Deze week wordt de koffer van Rick gepresenteerd. De koffer gaat langs verschillende redacties om te laten zien hoeveel kanjers er in de koffer zitten. Als een redactie je dan kan gebruiken wordt er contact met je opgenomen. Dan is de keus aan je zelf of je er aan meewerkt. Vanwege corona is het nu digitaal te volgen.

Lees meer »

De vlog staat online

Ik werd gevraagd of ik een dag uit de tijd van quarantaine tijd wilde filmen. Dit werd gevraagd door de redactie van de minister van gehandicaptenzaken.   Daar hoef ik niet over na te denken, want dat vind ik heel leuk en belangrijk om te delen. Ik vroeg hier de ab er me te ondersteunen bij het filmen. Het eerste wat we filmden was de oefeningen.  Dat werd in een keer opgenomen. Ik maakte ook de keus om buiten met medebewoners te filmen en te vragen hoe je het beleefd nu de situatie zo is.

Lees meer »

Binnenkort zie je een vlog van mij

Een tijdje geleden deed ik op facebook een beetje vaag over een project waar ik mee bezig was. Ik maakte die dagen filmpjes van hoe mijn leven er nu uitziet in quarantaine tijd. Dit was in opdracht van Minister van gehandicaptenzaken Rick Brink en als ik goede informatie heb gekregen vind je vanaf maandag 4 mei de vlog op de fb van de minister van gehandicaptenzaken..

Lees meer »

De eerste Media dag

Een hele tijd geleden kreeg ik een mailtje voor een Media dag in Hilversum vanuit de minister van Gehandicaptenzaken. Daarin stond dat ik op 11 januari werd verwacht in hilversum. Als ik er zin in had mocht ik mezelf opgeven. Niet lang daarna schreef ik een mailtje dat ik graag deel wilde nemen. Als je dat doet kan ik je vertellen gaat er van alles door je heen. Ik had me aangemeld en kon niet meer terug. Zoals ik mezelf een beetje ken, maak ik me gelijk druk over alle zaken die mensen wel herkennen. Hoe kom ik er? Kan ik wel naar de wc? En nog meer van dit soort vragen spookte door mijn hoofd. Eenmaal thuis en ik besprak gelijk welke beren ik op de weg zag. Dat komt wel goed, zei ze. Ga nu maar eerst eens genieten van wat je mag gaan doen. De rest komt later. Oke mam.

Lees meer »

Hoe het begon

Ik was niets vermoedend aan het werk. Toevallig had ik mijn telefoon nog op geluid staan en hoorde ik een berichtje op facebook binnenkomen.  Normaal laat ik dat zitten, maar het was van iemand die ik niet kende. Ze deelde de link van de koffer van Rick en vroeg me of ze me even kon bellen. Nou, eigenlijk ben ik aan het werk. Maar het was belangrijk en er was haast bij.

Lees meer »