Podcast Onbeperkt sporten deel 4

In deze vierde aflevering van ONBEPERKT gaan Wilfred & Eva in gesprek met paralympisch atlete Fleur Jong. Vanwege de lockdown deze keer niet in de studio, maar op afstand. Fleur leefde een doodnormaal leven tot, vlak voor haar 17e verjaardag, een bacterie in haar bloedbaan terecht kwam. Dit kostte haar de helft van acht vingers en -uiteindelijk- allebei haar onderbenen. 

Lees meer »

Podcast Onbeperkt deel 2

Hier is de 2de Onbeperkt podcast. Ik vind deze podcast anders dan anders. Ik kan me namelijk eerlijk gezegd niet voorstellen dat als je een ongeluk krijgt, zo in het leven kan staan. Het kan ook gewoon aan mijn kijk op een beperking liggen, maar het gaat bijna niet over wat het met hem doet. Hij heeft het echt alleen maar over het sporten. Iedereen gaat er natuurlijk op een andere manier mee om. Dat respecteer ik ook zeker. Ik ben benieuwd hoe jullie hier naar kijken.

Lees meer »

Podcast onbeperkt Uniek Sporten deel 1

Dit is de eerste Podcast over hoe het leven is met een beperking. De eerste podcast over alles wat te maken heeft met een beperking. Ik ben benieuwd wat deze podcast bij mijn  bezoekers losmaakt. Welke onderwerpen haal je hieruit die hier op de site bespreekbaar zou mogen worden. Hoe kijken jullie tegen een relatie aan met iemand zonder beperking? Of hoe kijk je naar de wereld met een beperking? Hoe ervaar jij de kijk op mensen met een beperking. 

Lees meer »