Schrijven voor een website www.chronischenhappy.nl

Gepubliceerd op 19 april 2021 om 16:52

Ik heb heel leuk nieuws te melden, Ik ga 2x per maand schrijven voor deze website. Ik ga jullie meenemen in mijn gedachten.. Ik was gewoon heel nieuwsgierig naar de website. Ik ben toen uit interesse gaan mailen met Jessica. Toen ik vroeg wat de bedoeling van de site was raakte we zo met elkaar in gesprek over de mail dat een samenwerking door het delen van de gedachten, snel was geboren. Vanaf a.s. Donderdag zijn mijn gedachten 2 keer per maand te lezen. op de site. De onderwerpen zijn heel verschillend, maar daardoor wel heel leuk om te lezen hoop ik.

Klik hier om mijn pagina op de website alvast te bekijken.

Vanaf donderdag is er iets te beleven..

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.