Voor wie is deze website eigenlijk en wat gaan we doen?

Deze website is bedoeld voor alle vrijwilligers in welke zorgsector dan ook. Als je maar vrijwilligerswerk doet in de zorg. Of je nu actief bent in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, in een ziekenhuis, of met kinderen of baby's. Alle vrijwilligers die in de zorg werken wil ik een plek bieden waar ze hun verhaal kunnen delen. Dat verhaal mag van alles zijn, als het maar vertelt hoe jij je werk ervaart, hoe leuk het werk is en wat brengt het jou? Je mag een eigen verhaal schrijven en naar me mailen, maar als het makkelijker kan het ook door een vragenlijst in te vullen. Dan kun je aan de hand van de vragen een verhaal schrijven. Er komen nog meerdere vormen van je verhaal vertellen, maar dat kost tijd.

Op zoek naar bedrijven
Ik ben op zoek naar bedrijven die opzoek zijn naar vrijwilligers. Ben jij zo'n bedrijf. Stuur mij dan een mailtje met informatie over je bedrijf en waarvoor je vrijwilligers zoekt. Het is wel de bedoeling dat de vrijwilliger zorggerichte dingen mag doen. Eten geven, activiteiten met bewoners.
Laat ook weten wat je de vrijwilliger te bieden hebt.
Als bedrijf heb je geen probleem met een vrijwilliger met een beperking.

Beperkingen
Ik vind het belangrijk dat ook mensen met een beperking de ruimte krijgen om een goede vrijwillige werkplek te vinden. Er zijn natuurlijk heel veel soorten beperkingen, Met je beperking is het wel fijn als je in de zorg iets kunt betekenen.

Altijd op zoek naar verhalen
Wij zijn op zoek naar verhalen, van vrijwilligers. Het is een plek waar we gewoon heerlijk kunnen delen in onze passie het vrijwilligerswerk in de zorg. Dus het maakt niet uit met wat voor verhalen je komt, als de passie die je hebt voor het werk maar naar voren komt.


Ben je een vrijwilliger in de zorg. Of wil je vrijwilliger in de zorg worden , dan ben je hier op het juiste adres.
Neem contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Met vriendelijk groet,
Anja van Wijk
oprichter Vrijwilligers in de zorg