afscheid Marc de Hond Tot de dood ons scheid.

Gepubliceerd op 18 juni 2020 om 15:18

Zoals jullie allemaal wel hebben begrepen is Marc de Hond overleden. In dit blog wil ik nog even bijzondere dingen van en over Marc de hond delen.

Vorige week zaterdag stond er een artikel in de telegraaf, het afscheidsinterview van Marc. Ik wil jullie de gelegenheid geeven dat artikel nog te kunnen lezen. Dat kan hier Hierin is hij heel openhartig over het naderende einde Ik vind het het lezen meer dan waard.

 

Daarnaast wil ik jullie ook even laten weten dat er vanavond een documentaire over Marc uitgezonden word op Net 5 om 20:30. Daarover vind je hier wat meer info.


Ook heeft Marc een boek geschreven over de laarste tijd, na de diagnose blaaskanker. Dit boek is te bestellen via Bol.com. of de bruna.

Dat boek ziet er zo uit. Het boek verschijnt 23 juni.

Licht in de tunnel

 

Ik vind dat hij deze blog verdiend omdat hij een voorbeeld is en zal blijven voor mensen met een beperking. Ik ben dankbaar dat ik samen met hem iets bijzonders heb mogen beleven, waarover je in een eerder geschreven blog alles kunt lezen. Ik ben Marc onwijs dankbaar.

Als afsluiter van de blog hier nog even het filmkpje met Marc en mini van het dela goededoelenfonds

 

Kijken jullie mee vanavond?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.