Vanaf vanavond een serie over hoe de maatschappij omgaat met mensen met een handicap. In de serie Mari staat op neemt Mari Sanders je mee in het leven van mensen met een beperking. Wat moet er anders, beter in de samenleving.

 

Vanaf zondag 9 mei is op NPO 2 het nieuwe programma Mari staat op te zien. In dit vierdelige programma gaat Mari Sanders op zoek naar antwoorden op vragen die hem dagelijks bezighouden, met als belangrijkste: hoe ziet de samenleving eruit door de ogen van mensen met een handicap?

Mari staat op gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Persoonlijke zoektocht
In Mari staat op wordt de kijker deelgenoot gemaakt van Mari's persoonlijke zoektocht naar acceptatie in de wereld van de 'normale' mensen, die zonder handicap door het leven gaan. In hoeverre wordt de identiteit van Mari eigenlijk bepaald door zijn handicap? En welke invloed heeft dit op zijn eigenwaarde, relaties, liefde en seksualiteit?

Medische wetenschap
Mari probeert via deze serie te achterhalen of hij ooit nog zou kunnen lopen. Dat onderzoekt hij door in de wereld van de medische wetenschap te duiken. Ook ontdekt Mari de mogelijkheden op het gebied van alternatieve geneeswijzen. Zal het Mari lukken om op te staan uit zijn rolstoel, of is daar een wonder voor nodig?

Het nieuwe programma Mari staat op is vanaf zondag 9 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Mari staat op terugkijken bij Gids.tv.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.