Een heerlijke wandeling met een mooi uitzicht

Gepubliceerd op 6 september 2019 om 07:43

Een heerlijke donderdagmorgen op Boswijk. Ik sta op woning 9 en zie dat we met 6 mensen op de woning staan. Ik stel voor om met 2 stagiaires van de woning en ik met 3 bewoners een heerlijke wandeling te maken over het park. Daar wordt mee ingestemd. We nemen 3 bewoners mee. Mw S die nog goed kan lopen pakt mijn hand en loopt met mij aan de hand mee naar buiten. Mw G zetten we in de rolstoel, komt heel weinig buiten maar ze stapt over, trekt haar jas aan en gaat ook mee naar buiten. Mw R stapt ook in de rolstoel en dan zijn we klaar om naar buiten te gaan.

We nemen de druppel mee om de voordeur mee open te kunnen maken en eenmaal buiten beginnen we aan de wandeling. Nadat we nog een jas dicht hebben gemaakt, start de wandeling.

 

Met zijn 3en achter elkaar volgen we de weg naar de dierenwijde. We hebben een jonge jongen met ons mee lopen Mw S wil iedere keer dat hij wel voor haar komt lopen want ze vind het uitzicht heel mooi om naar te kijken. De stagiaire moet hartelijk lachen om de opmerking van mw S We kunnen er eigenlijk allemaal hartelijk om lachen.  Als de stagiaire achter haar wil gaan lopen geeft ze hem opnieuw het verzoek om voor haar te gaan lopen zodat ze het mooie uitzicht niet uit het oog verliest.

 

Je merkt dat mw G zichtbaar geniet van de frisse lucht en dat doet haar goed Mw R vind de dieren die we tegenkomen ook helemaal leuk. We zagen jonge en oude eendjes, paardjes, jonge geitjes. Echt heel leuk.

 

Mw S vraagt aan mij terwijl we onderweg zijn of ik ook niet gewoon kan lopen. Ik leg haar uit dat dat niet lukt en even later ebt het weer weg in haar hoofd. Na een goed half uur komen we weer terug op de woning. Wat een heerlijke ochtend was dit, wat fijn dat je dan met iets meer mensen staat, zodat je zo’n wandeling kan gaan maken.

 

Na de wandeling heb ik een heerlijke pauze gehad en kon ik er weer tegen.

Dankbaar voor deze mooie ochtenden.

 

Liefs Anja

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.