oud en nieuw

Gepubliceerd op 30 december 2019 om 16:29

De laatste dag van het jaar is weer aangebroken. Alweer een jaar voorbij gevlogen. Wat gaat de tijd ongelofelijk hard. Ik denk terug aan het jaar wat is geweest en ben dankbaar dat het vrij rustig verlopen is. Ik ben verbaasd hoe snel dit jaar om is gegaan. Echt genoten van alles wat op me af is gekomen.

 

Morgen is dan echt de laatste dag van het jaar. Een dag die ik zoals bijna ieder jaar trouw bij mijn vader doorbreng. De oliebollenmix is dan alweer gekocht en ik wordt zoals ik gewend ben aan het werk gezet om appels door de suiker en het kaneel te halen en dan in het beslag te gooien. Meestal gaat dit gepaard met heerlijke muziek uit de jukebox. De hond die met enige regelmaat me een lik over mijn gezicht geeft als teken van zijn onvoorwaardelijke liefde.

Mijn zus en ik blèren mee met de muziek uit de jukebox. Want hier zijn we mee opgegroeid. Mijn vader gaat dan lekker bakken aan de oliebollen wat voor ons ook al iets is vanuit vroeger. De muiek die daarbij hoort, heerlijk!

Wat we dan eten zien we dan wel weer. Maar het is een en al gezelligheid.

Het moment van het vuurwerk, ja, dat vindt mijn lijf minder leuk. Maar dat neem ik op de koop toe. Het hoort er nu eenmaal bij. Vroeger gingen we echt naar buiten om te kijken, maar nu kijk ik van binnen naar buiten, omdat het klappen heel veel spasme en onrust in mijn lijf opwekt.

Vaak moet mijn lijf daar wel weer even van bijkomen naderhand.

De avond vliegt voorbij met alle dingen die op tv zijn. Dit jaar is dat het concert van Marco Borsato waar ik nu al naar uit kijk omdat ik er zelf bij was samen met mijn moeder.

 

Ik kan dit blog nog heel veel langer maken, maar ik wil iedereen een heel fijn uiteinde wensen en een super goed begin van het nieuwe jaar. Geniet van elkaar.

Tot volgend jaar

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.