meer dan 5.000 bezoekers

Gepubliceerd op 20 maart 2020 om 10:14

Even een blog om een kleine mijlpaal. Ik heb al ruim 5.000 bezoekers gehaald op de site.  Wat een bijzonder moment. Het gaat niet snel, maar de site loopt redelijk goed. Ik ben trots op wat ik al bereikt heb. Alleen samen kunnen we dit getal nog veel hoger maken. Ik hoop ook echt dat we dat gaan doen.

Voel je vrij om je verhaal over het werken in de zorg in deze tijd te delen. Door te delen en er weer op te reageren helpen elkaar door deze rare tijd heen. Hoe is het in de thuiszorg, in het verpleeghuis, in het ziekenhuis. Deel je verhaal door je verhaal te mailen.

Ik ben heel dankbaar voor het halen van deze mijlpaal.

Dankjewel dat je de website bezoekt!

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.