Corona, wat doe je met de wereld

Gepubliceerd op 16 maart 2020 om 10:03

Wat is er aan de hand op de wereld? Er gebeurd nu zoveel. Alles word plat gelegd en de wereld staat stil. Er is niemand naar het werk, alleen zorgpersoneel en andere mensen die een belangrijke taak hebben om te vervullen.  Andere mensen zitten thuis.  Advies is zoveel mogelijk binnen blijven en contacten beperken. Wat een bizarre wereld is het nu. Maar we houden ons aan de adviezen.

Met vrijwilligers en zorg personeel doet dit heel veel. Ik wil de gelegenheid bieden om je verhaal over het coronavirus te delen, zodat er een mogelijkheid is om te ventileren, te delen. Dus schroom niet om je verhaal of gedachten over wat er aan de hand is te delen.  Dit mag op de fb, maar je mag het ook delen door een mailtje te sturen naar info@vrijwilligersindezorg.nl met als titel mijn verhaal over corona. Dan gaan we door met elkaar te delen, elkaar steunen.

Sarah Blom ouderenpsycholoog heeft een mooi blog geschreven over omgaan met ouderen en Corona, deze blog vind je bij de blog van oud worden met zorg.

Ik wens heel nederland sterkte in deze moeilijke en onzekere tijd veel kracht om hier doorheen te komen.

Samen staan we sterk.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.