Dementie contactgroep: Om beheerder van deze groep te zijn is heel erg waardevol.

Gepubliceerd op 20 februari 2020 om 17:38

Sinds September vorig jaar ben ik beheerder van dementie contactgroep pagina op facebook. Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Samen met nog 2 andere jonge leuke meiden zet ik me in voor een goedlopende groep. Er gebeurd heel veel. Dagelijks krijgen we veel berichten die we na goedkeuring plaatsen in de groep. We hebben de groep overgenomen nadat de beheerder er van de een op de andere dag mee ophield. Eigenlijk werden we in het diepe gegooid. We doen het nu met 3 personen en dat gaat echt heel goed. Er gaat veel vrij tijd inzitten, maar dat geeft niet. Het is heel leuk en een hele dankbare bezigheid.

De mensen die lid worden willen we meegeven dat ze hier hun verhaal veilig en wel mogen delen. Er zal altijd iemand zijn die naar je wil luisteren en je goed advies wil geven. Er is niets raar aan wat te melden hebt en alles is goed, zolang je maar op een goede respectvolle manier met elkaar omgaat.

We keuren dus berichten goed voor de pagina, ook voegen we leden toe, maar we letten er ook op of het allemaal wel netjes verloopt, zo niet dan worden de mensen er op een correcte manier op aangesproken.
Met de beheerders hebben we een appgroep om dingen met elkaar te overleggen als dat nodig is.

Ik wil graag laten weten dat ik het erg leuk vind en het een hele dankbare vind om de groep met nog 2 toppers te draaien.

Lijkt het je nu ook fijn om lid te worden van de groep en je verhaal kwijt te kunnen. Dat kan.
Wordt lid van de groep en beantwoord de vragen allebei volledig, dan hoor je bij een gezellige club mensen.

https://www.facebook.com/groups/dementie/?ref=bookmarks

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.