binnenkort in de vriendin

Gepubliceerd op 15 augustus 2019 om 09:57

Op een gewone doordeweekse dag kreeg ik een mailtje met als titel VRIENDIN.
Ik begon het te lezen. Ik mail je omdat ik denk dat je wel iets te vertellen voor een rubriek die we willen gaan maken. Een tijdje geleden heb je ons een lange mail geschreven over de website die je hebt en over het werk wat je doet.

Ik las verder en bedacht me dat het inderdaad klopte. Toen ik mijn website heb gestart dacht ik wel, het zou toch wat zijn om daarmee een keer in de vriendin te staan. Ik begon aan de eerste dag van mijn vakantie en hoorde dat ze er graag een fotoschoot bij wilde doen in Amsterdam, maar dat is 15 augustus. Dan mag ik weer gaan werken. Ik even opgehangen en gezegd dat ik later terug zou bellen.

Ik belde het werk. Door mijn spasme en enthousiasme zei ik alleen maar: ik wil even laten weten dat ik 15 augustus niet kan komen. Ik wordt ergens anders verwacht. Meer wil ik niet zeggen, daar kom je nog wel achter. O, oke, waar sta je die dag? op die woning, dan geef ik wel door dat je er niet bent en dan hoor ik het nog wel. Oke, Fijne vakantie hé tot de 16de dan maar.

Dat was geregeld. Nu kon ik terug bellen en aangeven dat ik kon gaan. Dus ik belde terug. Aha, wat leuk zeg, kun je een foto van jezelf sturen en dan hoor je morgen of je mee mag doen. Ik stuurde de foto en nu kon het wachten beginnen. De volgende dag kreeg ik een mail met wat er van mij verwacht werd en waar we moesten zijn.

Vandaag is dus de dag van de foto schoot. Ik heb de kleren aan die er gevraagd werden. doe verder niet veel want de rest wordt daar gedaan. Ze hebben 1 1/2 uur de tijd om mij op de foto te zetten. 📷 Ik ben echt benieuwd hoe deze dag eruit gaat zien. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte. Blijf me volgen.

Reactie plaatsen

Reacties

Annet Bouwmans
5 jaar geleden

Wat geweldig mooi om dit te lezen. Ik gun je dit van harte!