Er komen weer dingen aan op de site

Gepubliceerd op 16 mei 2019 om 12:42

Het is hier al een hele tijd stil, maar achter de schermen is er echt wel activiteit wat de site betreft. Ik ben ook bezig met van alles. Denk aan: het lezen van een boek waar binnenkort een verslag van komt op de site. Het schrijven van een verslag over een bepaalde persoon waar jullie vast nieuwsgierig naar zijn. Verder ga ik weer eens een rondje mailen om contacten te leggen en verhalen te zoeken die geplaatst mogen worden op de site. Dus het is echt niet zo dat ik stil zit. Vergeet daarbij ook niet dat als jij als bezoeker van deze site en je doet iets met vrijwilligerswerk in de zorg, je verhaal ook gewoon naar ons kan mailen. Als je werk maar iets met zorg te maken heeft. Wat voor werk maakt niet uit.

 

Ik ga ook kijken of ik nog nieuwe dingen toe kan voegen aan de site? Heb je een idee voor de site of wil je iets anders delen wat met vrijwilligers in de zorg te maken heeft. Laat het me dan weten!

Je ziet niet zoveel gebeuren nu op de site, maar ik zit zeker niet stil. Dat wil ik even laten weten.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.