2500 bezoekers

Gepubliceerd op 26 juni 2019 om 20:04

Afgelopen Maandag kreeg ik uit het niets een mailtje met als titel, Tijd voor een feestje. Wat een leuke titel dacht ik. Maar ik verwachtte niet dat ik een feestje kon gaan vieren met het feit dat er 2500 bezoekers op mijn site zijn geweest sinds ik hem vorig jaar in zomaar een idee ben opgestart. We staan nog maar aan het begin van iets waarvan ik hop dat het steeds groter wordt en dat steeds meer mensen de site gaan vinden. Het ook een veilige plek vinden om hun verhaal en belevenissen te kunnen en mogen delen in het werk wat ze met heel veel liefde mogen doen.

 

Ik heb er alle vertrouwen in dat het zeker gaat groeien, maar dat lukt alleen maar als de bezoekers blijven komen en zich vertrouwd voelen om hun verhaal te delen. Dit is ook een plek waar je als je iemand bent die vrijwilligerswerk zoekt, dan kun je hier ook je oproep plaatsen. Ga op de facebook of in de facebookgroep ook met elkaar in gesprek en zie dan wat je gemeen hebt met elkaar of juist waar de verschillen liggen.

Samen maken we deze site!

Voor evt ideeën voor de site kun je ook contact met me opnemen. Meer info vind je onder het kopje contact.

Tot ziens, ik zie de verhalen graag tegemoet

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.