definitieve samenwerking met Zuster Wendeline

Gepubliceerd op 19 maart 2019 om 18:32

Lieve mensen,

Ik ben een heel blij meisje. Ik kan jullie laten weten dat Zuster Wendeline en ik doorgaan met onze samenwerking. Daarmee is deze zuster mijn eerste vaste blogger voor de website. We hadden een proeftijd besproken en die is inmiddels voorbij. Van beide kanten zijn we blij met de samenwerking en dus blijven de blogs van de zuster te zien op de site.  Ik ben eigenlijk wel even nieuwsgierig naar wat voor soort onderwerpen de behoefte ligt om iets over te lezen. We maken immers samen de site. Laat je het even in een reactie weten. Dan kunnen we daar misschien iets mee doen.

 

Lieve Wendeline,

Het voelt vanaf het begin al heel erg prettig. om de 2 weken ontving ik netjes van jou een blog wat ik mocht plaatsen. We kwamen er samen ook snel uit welke onderwerpen we zouden gebruiken en dat is gewoon fijn.

Dankjewel voor het vertrouwen wat je in me hebt. Ik ben superblij met deze samenwerking en hoop dat je ons nog veel kan en wil leren in de omgang met mensen met dementie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.