Langzaamaan word ik gevonden

Gepubliceerd op 16 februari 2019 om 14:33

Ik begin langzaam gevonden te worden. De verhalen stromen langzaam binnen en dat is leuk. Steeds meer mensen vinden mijn pagina op fb en zo dan ook de site. Het is zo leuk om het enthousiasme en de liefde voor het werk te lezen in de verhalen die binnen komen. 
De verhalen kunnen gaan over alle zorg in Nederland. Ik heb nu 16.000 bezoekers en 3.864 paginaviews. Volgens mij doe ik het dan best aardig.

Er komen ook steeds meer pagina's die zeggen: Je mag verhalen plaatsen als je maar naamsvermelding doet. Dan regelen we dat toch!

Het kan zo'n opluchting zijn om je verhaal over je werk te delen met mensen die weten wat je bedoeld en voelt. Ik ben blij dat ik deze mensen kan helpen door hun verhaal te laten  vertellen.

Meningen zijn overal, dat mag ook. Maar bij mij op de site worden de verhalen verteld hoe het is toegestaan. Als je de volledige naam ziet is er goedkeuring van de familie voor het plaatsen van het verhaal.

 

Van verhalen met elkaar delen leren we ook van elkaar, krijgen we ongemerkt tips en kunnen we weer verder in het werk, soms met andere ogen dan voorheen, maar vaak werkt het wel.

Ik ben echt heel blij met het feit dat mensen de site weten te vinden. Verhalen delen en zo van elkaar kunnen leren. Dat is waar ik het voor ben begonnen

Dankjewel voor het vertrouwen en samen gaan we fijn verder bouwen.


Liefs een trotse Anja

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.