reclame voor de site

Gepubliceerd op 2 februari 2019 om 13:59

Afgelopen week heb ik weer een advertentie op facebook gehad. Dit heeft 11 nieuwe vind ik leuks opgeleverd. Ook weer nieuwe enthousiaste mensen, die allemaal een verhaal hebben wat gedeeld kan worden hier.
Reclame maken is fijn, want het trekt mensen naar je site. Maar het kost ook geld. Dat geeft niet, maar ik heb de afgelopen week voorlopig voor het laatst een advertentie gemaakt. Ik hoop dat nu de site echt een beetje gaat lopen maar dan op eigen kracht. Ik weet dat het ook voor een groot gedeelte aan mij ligt. Maar ook een klein beetje van de mensen die hun verhaal willen delen. de verhalen zijn een heel belangrijk onderdeel van de site want ja, zonder verhalen geen site.  Dus nu doe ik echt een beroep op jullie, de bezoekers van de site. Schroom niet om je belevenissen te delen met ons. Mailen kan altijd, maar ook een gesprek op de facebook is mogelijk.

 

Als je niet weet of jou verhaal geschikt is laat het dan ook even weten, dan kunnen we er samen even naar kijken.

Ik hoop dat het nu een beetje gaat lopen en dat de site nu echt een beetje gaat lopen.

Als mensen nog een manier weten om bekendheid te krijgen, laat het dan vooral ook even weten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.