1000ste bezoeker

Gepubliceerd op 12 januari 2019 om 14:51

Ik kreeg net een mailtje van waar  ik de website heb gemaakt. Met de mededeling dat Ik de 1000ste bezoeker heb ontvangen op mijn site. Ik denk dat ik ook weet wie dat was. Wat vind ik het bijzonder dat ik de 1000ste bezoeker al zo vroeg mag ontvangen in de tijd dat de website bestaat. Januari is de 3de maand dat de website te vinden is. En dan nu al een mijlpaal. Wat ben ik hier zo vroeg al super blij mee.

Voor mijn gevoel kan de site alleen nog maar gaan groeien. Da gaat helemaal goed komen. Daar heb ik alle vertrouwen in. Als alle mensen doe de site of de facebook hebben gevonden de site weer wil delen komt er nog meer bekendheid. En vergeet niet. vertel je verhaal, deel en leer van elkaar

Liefs een trotse Anja

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.