fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Gepubliceerd op 22 december 2018 om 12:02

Lieve mensen.

Wat ben ik trots op de site die nu een paar maanden te zien en te volgen is. Ik vind dat omdat ik net begonnen ben, een goede start heb gemaakt. Ik heb ruim 300 likes op de fb pagina. De verhalen komen langzaam maar zeker binnen. Ik ben trots op wat het tot nu toe is en ben benieuwd wat het nieuwe jaar mij en de site gaat brengen

Ik hoop heel veel enthousiaste verhalen van zowel vrijwilligers als professionals.

Ik heb ook nog ideeën om de site uit te breiden, maar daarover in het nieuwe jaar meer.

Voor nu wens ik jullie allemaal hele fijne dagen en een goed uiteinde en een mooi liefdevol 2019, dat op de site maar hele mooie verhalen mogen komen. In de eerste week van het nieuwe jaar ga ik weer bezig met de site. In de tussentijd mogen er natuurlijk gewoon mailtjes gestuurd worden. 

Liefs Anja

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.