Een heel liefdevol en gelukkig nieuwjaar gewenst

Gepubliceerd op 3 januari 2019 om 09:23

Lieve mensen,

Als eerste wil ik jullie een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Maak er een mooi, liefdevol en zorgzaam jaar van. Dat er dit jaar maar vele mooie verhalen gedeeld gaan worden op deze site.

  • Voor dit jaar heb ik heel wat plannen in mijn hoofd. Het begint met het feit dat ik vanaf deze maand ook zelf blogs ga schrijven over wat ik meemaak in het werk.
  • Er komen zo af en toe vragen langs waar we met zijn alle over na gaan denken en met elkaar in gesprek gaan.
  • Verder gaat Wendeline hier natuurlijk gewoon weer verder met het delen van verhalen over haar werk.
  • Zoals ik al eerder schreef komen er ook boeken over de zorg op de site. Dat zijn dan boeken die gaan over het leven met een beperking, of hoe ga je om met dementie. Al deze boeken hebben iets waarvan we met zijn alle kunnen leren. 

Heb je zelf nog ideeën om iets toe te voegen aan de site, laat het me weten doormiddel van het sturen van een mail, of een reactie hieronder. Verder is het de bedoeling dat het gewoon een mooie website wordt met mooie verhalen over wat het geven van zorg met ons doet als mens.

Laten we er met zijn alle een heel mooi jaar van maken.

Liefs Anja

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.