meer dan 300 likes en live

Gepubliceerd op 7 december 2018 om 16:59

Beste bloglezers,

Het is echt fijn dat zowel de website als de pagina op fb zo goed bezocht worden. Er stromen iedere week wel een paar likes bij op de facebook pagina. Dat geeft mij zelfvertrouwen en dat laat zien dat er steeds meer mensen mij en de site weten te vinden. Ik vind het een prettig idee dat het aantal bezoekers groeit en dat mensen laten blijken dat ze het fijn vinden dat dit er nu is. Ik ben iemand die graag hoort dat ze goed bezig is. Dat vind overigens iedereen fijn om te horen. Dus als je mening wil laten weten over de website, schroom niet en laat het weten.
Laat het weten met als onderwerp Mijn mening

De pagina heeft van de week de 300 vind ik leuks aangetikt en ruim 300 volgers. Al deze mensen hebben vast wel een verhaal te vertellen over waarom ze lid zijn geworden en waarschijnlijk dragen al deze mensen een mooi verhaal met zich mee. De website en de pagina op facebook zijn ervoor om de verhalen te delen. Ik wil heel graag zeggen dat het is toegestaan om je mooie, bijzondere verhaal te delen. We zijn allemaal vrijwilligers in de zorg met een heel mooi verhaal. Dit is een plek waar de verhalen verteld worden.  Heb je zelf een idee over een onderwerp wat op de site aan bod mag gaan komen laat het me dan ook weten want we maken de site en de facebook samen tot iets moois. Dat kan ik niet alleen. Dus heb je ideeën voor onderwerpen die aan bod mogen komen, schroom niet en laat het me weten.
Schrijf als titel van je bericht onderwerp en dan het onderwerp wat ik toe mag voegen aan de site.

 

Ik ben gisterenavond voor de eerste keer live gegaan. Ik vond het heel spannend en wil dan ook graag weten of dit wordt gewaardeerd of dat ik het beter maar bij schrijven kan laten.

Jou aandeel in de site vind ik heel belangrijk. Dus ik roep je op om van jezelf te laten horen.
Ik zie de mail of de reactie op facebook graag tegemoet.

Veel liefs en tot de volgende blog Anja

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.