Er is echt vraag naar, dat is leuk

Gepubliceerd op 20 november 2018 om 17:51

Ik ben nu ongeveer 2 weken bezig met de website. Ik moet zeggen: Het geeft me een onwijs goed gevoel. Het is erg leuk om er mee bezig te zijn. Je merkt dat je minder moe bent 's avonds omdat je iets doet wat aanslaat. Op de site zelf gebeurd nog vrij weinig, maar ik kan je verzekeren dat er hier achter mijn laptop en in mijn hoofd rateltjes draaien van ideeën, opties en andere zaken die hierbij komen kijken waarover ik van tevoren niet had nagedacht.

 

Ik ben bijvoorbeeld bezig met verhalen door de ogen van vrijwilligers. Ik ben mensen aan het zoeken die het leuk vinden terugkerend iets te schrijven over het werk, hoe vullen we dat op een goede manier in. Ik ben vragenlijsten aan het maken  voor een vraag antwoord gesprek voor op de site. Je moet eerst kijken wat voor mensen bezoeken de site en wat voor werk zoeken de mensen die hier een profiel willen hebben. Aan de hand daarvan kun je dan een passend vragenlijstje maken.

Het is ook altijd leuk om te kijken wat er gebeurd als je tegen iemand zegt: schrijf je verhaal maar op en dan maken we er wel iets van.

 

Als er mensen zijn die vrijwilligerswerk zoeken, maken we samen een enthousiast profiel en dan weet ik zeker dat er uiteindelijk een goede match uit gaat komen.

Ik ga voorlopig nog wel even verder met contacten leggen.

Maar als je iets wil delen schroom niet, mail me en we kijken wat we kunnen doen.

 

Anja van Wijk
Vrijwilligers in de zorg

Reactie plaatsen

Reacties

Lizette
6 jaar geleden

Wat ben ik trots op mijn dochter Anja.Ze geniet van haar werk.Maakt mensen blij.