Welkom op deze website

Gepubliceerd op 10 november 2018 om 09:03

Lieve mensen,

Welkom op deze website. De site is bedoeld voor alle vrijwilligers die in de zorg werken. Ik wil graag een platform creëren Waar vrijwilligers in de zorg hun belevenissen kunnen delen en kunnen laten zien wat het werk inhoud. Dat ga ik doen door middel van profielen plaatsen van vrijwilligers die in de zorg werken, waarin wordt verteld wat ze doen en wat het werk voor hen betekend. Ik hoop dat we met zijn alle een platform kunnen worden waarin we verhalen met elkaar delen, van elkaar kunnen leren. 

Als je vrijwilliger wil worden in de zorg ben je hier ook aan het goede adres. Samen met jou maak ik een profiel met de wensen die je hebt, in welke doelgroep wil je werken. Dat wil ik ook met bedrijven gaan doen die vrijwilliger zoeken, zodat ze uiteindelijk elkaar kunnen vinden en een match kunnen zijn.

 

Om dit te kunnen realiseren heb je geduld nodig. Tijd heb ik genoeg. ik ga de komende tijd contacten leggen, delen en vragen waarom is jou vrijwilligerswerk zo leuk. Allemaal om kennis op te doen. Om te zorgen dat dit een goed lopende website wordt. Hebben jullie ideeën voor de website, laat het me dan weten. Ik vind het belangrijk dat mijn bezoekers meedenken om er  samen iets moois van te kunnen maken.

 

Deze blog ga ik gebruiken om te laten weten hoe het gaat met de website. Verhalen komen weer op een ander gedeelte van de website.

Voor vragen of opmerkingen plaats je reactie hieronder

 

Lieve groetjes een enthousiaste oprichter Anja

Vrijwilligers in de zorg

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.