vervolg verhaal rolstoel

Gepubliceerd op 12 juli 2020 om 11:27

Gisterenochtend na de zorg zit ik lekker buiten een boekje te lezen als mijn moeder aan komt lopen met de mededeling dat mijn linker voorband leeg staat. Wij gaan gelijk naar binnen en ik leg meteen weer contact met welzorg voor het melden van de lekke band. Na ongeveer 1 1/2 uur komt de monteur om de band te verwisselen. De frustratie is erg hoog en dat voelt de monteur als hij binnen komt. Nadat hij de band heeft verwisseld doen we een klein beetje het verhaal waar we al een paar dagen mee bezig zijn. We vertellen ook dat de banden zijn opgepompt en dat daarmee het probleem verholpen moest zijn en dat we een rondje moesten rijden om te kijken wat de rolstoel zou doen. De monteur zei gelijk al: als je stilstaat kom ik je niet halen.

 

Nadat de band gemaakt is gaan we even eten halen voor 's avonds. 1 1/2 km van mijn huis. De rit er heen verloopt goed, hij heeft de goede snelheid, maar ik ben wel heel voorzichtig, bang om weer stil te komen staan. Als we eten hebben gekocht rijden we weer terug naar huis.

Onderweg krijgen we een flinke bui over ons heen en drijfnat komen we aan. Eenmaal thuis kijk ik naar de accu wat hij aangeeft op het kastje. Nog maar 2 streepjes. Op zo'n klein  stukje trekt hij de accu al nagenoeg leeg. We bellen eigenlijk meteen welzorg weer en maken een afspraak voor maandagochtend tussen 8 en 1 en dan hopen we dat ze willen gaan kijken wat er met de stoel aan de hand is.

De monteur van afgelopen vrijdag zei: Je hebt al nieuwe accu's, een nieuw kastje, en een nieuwe acculader, dus daar kan het allemaal niet aan liggen. We wachten maar weer af. Ze gaan morgen verder kijken dan ze tot nu toe hebben gedaan. Dus duimen jullie mee?

Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline duys
4 jaar geleden

Wat een gedoe zeg!! Niet normaal!! Suc6 morgen!😘