na 10 weken zien we elkaar weer

Gepubliceerd op 23 mei 2020 om 17:22

Wat een rare tijd hebben we toch achter de rug. Mijn moeder en ik hebben elkaar weer na 10 weken in de armen gesloten. We beginnen weer een beetje aan wat voor ons normaal is. Wat zijn het lange weken geweest, maar ik weet waar ik het voor gedaan heb. Mijn lijf heeft vanaf het begin in de overleving modus gestaan. In het begin was het het onbekende wat me heel onrustig maakte. Onrust in mijn lijf, in mijn hoofd. Slecht slapen. Er kwam ook een bepaalde rust over me heen na verloop van tijd. Ik dealde wel met de situatie.  Er was genoeg om me mee bezig te houden.

De eerste weken heb ik gezellig mijn nagels gelakt met de kleuren blauw en paars afgewisseld. Ik heb genoten van hoe relaxt het hier ging qua zorg. Niemand hoeft er iets. Waardoor de druk er niet was en nog steeds niet is.
Uitslapen lukt echt niet. Iedere dag om half 8 roept mijn lijf dat ik eruit moet. Dat maakt de dagen wel lang, maar het is niet anders.

Het is nu wel zo dat het bezoek waarschijnlijk voor 15 juni binnen mag komen. Ik tel dat moment echt af. Ik weet ook zeker dat ik niet de enige ben die daar heel blij mee is.

Voor mijn werk heb ik van de week ook even gebeld, maar dat kost nog even geduld. Ik denk dat het nu het moeilijkste hoofdstuk is. Wachten tot ik weer mag gaan werken.

Met de dagactiviteit plakken we nu pleisters in voor de kruidvat. Een bezigheid die de tijd sneller voorbij laat gaan.  Een fijne afleiding in deze tijd

Vanmiddag is mijn moeder nogmaals geweest. We hebben 9 km gewandeld. Lekker over de dijk achter het ziekenhuis langs weer naar huis. Even gestopt bij de benzinepomp voor wat drinken en wat chips. De komende tijd gaan we meer van deze tochten maken. Super leuk en lekker als het goed weer is.
Het was een heerlijke middag.

Verder blijft het luisteren naar verschillende podcast heel leuk en ontspannen om te doen.

De blogs blijf ik schrijven, want dat blijft super leuk om te doen.  Heb je zelf nog een mooi verhaal van het weerzien van familie en hoe je dat heb ervaren, deel het op de website door het sturen  van een mail.

Tot de volgende blog van mijn hand.

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Lizette
4 jaar geleden

Ik heb genoten.en even uitgewaaid..
Kus