Even voorstellen

Gepubliceerd op 11 februari 2021 om 10:29

Ik zal mijzelf even voor stellen zoals boven al staat. Ik ben Sonja van der Vlist, getrouwd met Theo al 33 jaren. Ik ben 57 jaar jong. Wij hebben 3 dochters en 1 kleinzoon.

Ik ben geen vrijwilliger maar wel bekend met de zorg als hulpverlener en nu als hulpvrager.

Ik was verpleegkundige in het ziekenhuis en later in de thuiszorg. Ik ben de laatste jaren werkzaam geweest in het specialisten team voor medisch technisch handelen waardoor ik veel in aanraking kwam met de laatste fase van het leven. Ik kwam dus ook in Het Bijna thuis Huis, waar mensen verbleven omdat dit huis niet meer mogelijk was. In dit huis heb veel vrijwilligers mogen ontmoeten en ik zag daar hoe waardevol deze mensen zijn. Dit deed ik erg graag totdat ik 2006 de diagnose MS kreeg, ik ben gestropt met uitvoerend werk en uiteindelijk in 2010 een eigen praktijk gestart in mindfuless, coaching en mediation www.mndfulnessiseandshine.nl Ik help dus nog steeds mensen maar nu anders.

Eigenlijk ben ik wel vrijwilligster geweest. Ik heb in het bestuur gezeten als secretaris van de Vacansoleil Foundation. Dit was onbezoldigd van 2012-2018. Wat heb ik mooie dingen mogen doen.

Tot zover

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.