Hoe het begon

Gepubliceerd op 26 oktober 2019 om 11:40

Ik was niets vermoedend aan het werk. Toevallig had ik mijn telefoon nog op geluid staan en hoorde ik een berichtje op facebook binnenkomen.  Normaal laat ik dat zitten, maar het was van iemand die ik niet kende. Ze deelde de link van de koffer van Rick en vroeg me of ze me even kon bellen. Nou, eigenlijk ben ik aan het werk. Maar het was belangrijk en er was haast bij.

Ja, dan bel maar even.

Ik zei op de woning dat ik even moest gaan bellen en dat ik even ergens anders ging zitten.  Dit was goed. Ik zocht een ruimte om te gaan zitten en belde het nummer terug wat me al gebeld had.

Het bleek de KRO-NCRV te zijn.

Ze vertelde dat ze mijn interview in de vriendin had gelezen en dat ze me wel een kandidaat vond voor de koffer van Rick. Nadat ze een beetje uit had gelegd wat het inhield heb ik me die avond aangemeld voor de koffer van Rick.

De rest van mijn werkdag was ik erg onder de indruk van  het aanbod wat me gedaan was. Eenmaal thuis ben ik meteen aan de slag gegaan met me opgeven. Ik mocht ook een filmpje opnemen met wie ik was en wat ik wil bereiken met mijn deelname en na een uur was mijn sollicitatie verstuurd. 

Dan gaat de telefoon.

Dan begint het lange wachten. Er gingen een paar weken voorbij tot ik van de week gebeld werd

Er werd verteld dat ze me wel een geschikte kandidaat vinden en of dat ik mediatraining zou willen doen. Ja, natuurlijk doe ik dat. Super leuk dat ik de kans krijg, dus stemde ik ermee in. Dat is goed. Dan zet ik je op de lijst en dan word je rond december gebeld om daaraan deel te nemen. Oke, Ik wacht wel af.
Dit was het. dacht ik.

Maar afgelopen Donderdag werd ik weer gebeld. Dit keer met de mededeling dat ik officieel geselecteerd ben voor de koffer van Rick.  Ik twijfelde even, want 2 dagen eerder moest ik nog een mediatraining doen. Het werd me duidelijk dat het niet meer hoefde.

Ik was helemaal hyper de pep. Ik belde meteen mijn ouders met het nieuws. De volgende stap is nu dat ik gebeld word voor een interview om nader kennis te maken en mezelf voor kan stellen als mede lid in de koffer van Rick. Als ze me dan weer bellen krijg ik ook weer meer info over wat het in gaat houden. Maar dat ik de komende tijd iets vaker naar Hilversum mag gaan is een feit.

Wordt vervolgt....

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.