prettig uiteinde en een goed begin.

Gepubliceerd op 30 december 2019 om 16:54

Het einde van het jaar is weer voorbij. Wat is het eerste volle jaar de website beheren voorbij gevlogen. Maar wat heb ik er intens van genoten. Wat is het leuk om de site bij te houden en de verhalen te schrijven voor de website. In het nieuwe jaar blijf ik dat zeker weer doen. Verhalen op privé gebied, maar ook zeker de verhalen op werkgebied blijf ik delen. Ik hoop in het nieuwe jaar weer vele mooie verhalen van vrijwilligers toe te mogen voegen aan de site. Ook hoop ik dat er mensen met een beperking zich aan willen melden om hun leven te delen op de site, Want ook die kant hoort voor mij bij deze site. Maar hier ben ik nog wel op zoek naar mensen die een bijdrage aan de site willen leveren. Stuur een mailtje en meld je aan. 

Vergeet ook niet om top vrijwilligers aan te melden voor de nieuwe actie vanaf volgend jaar.

Maak er allemaal een mooie laatste avond van en tot volgend jaar.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.