Donderdag 12 december op de radio

Gepubliceerd op 5 december 2019 om 08:33

Ik heb een leuk nieuwtje. Donderdag 12 December ben ik te horen op de radio. Dit is tot stand gekomen omdat ik Hans Cieremans tegenkwam op facebook en zo zijn site ontdekte. Voor de website ben ik altijd op zoek naar verhalen en de gedichten van Hans oer de zorg sluiten goed an bij wat ik op mijn site te vertellen heb.

Daarom zijn de gedichten van Hans sinds een paar maanden te vinden hier.

Een tijdje geleden vroeg hij mij of ik een bijdrage wil doen aan zijn radioprogramma. Hierover hoefde ik niet na te denken en heb meteen ja gezegd. Komende Donderdag ben ik te horen in zijn programma Zorgsaam. De uitzending is te beluisteren via https://rtvlansingerland.nl/ en op zondag wordt het herhaald. Ik ben erg benieuwd wat ik van deze ervaring ga vinden, maar ik denk dat het wel goed komt.

 

Het zal gaan over de website en mijn werk in het verpleeghuis.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.