de website bestaat 1 jaar

Gepubliceerd op 6 november 2019 om 12:45

Vandaag bestaat de website precies 1 jaar. Ik ben nu een jaar intensief bezig met de website. Het slokt veel vrije tijd op, maar ik vind het tegelijkertijd ook een super leuke bezigheid.

Tot op de dag vandaag heb ik 3.797 bezoekers gehad op de website en 8.118 paginaviews gehad. Voor het eerste jaar niet slecht.

Voor mijn gevoel ben ik steeds makkelijker te vinden. Het doel van de website is het eerste jaar zeer zeker geslaagd. Een fijne plek  wat ze vertellen over werk wat ze doen.

Maar Vrijwilligers in de zorg is meer geworden. Het gaat niet alleen over verhalen van vrijwilligers en  hun bezigheden. Langzaamaan wordt ook de andere kant belicht. Hoe is het om de zorg te ontvangen? Je kunt ook programma's terugkijken op de site, via de site cursussen doen op dementievriendelijk.nl Verschillende verhalen lezen, waar je weer iets van kan leren.

Is er nu nog iets op de site wat je mist, laat het dan vooral even weten, zodat ik kan kijken of ik het nog toe kan voegen. Daarbij zit meer kennis over de werking van de hersenen al in mijn hoofd, maar moet nog even kijken hoe ik dat wil gaan doen.

 

Ik ben trots en dankbaar dat mijn website steeds meer gevonden wordt. Verhalen uit alle hoeken van de zorg zijn meer dan welkom. Dus heb je als vrijwilliger in welke zorg dan ook, mooie momenten meegemaakt die het delen waard zijn: Laat het dan weten en misschien vind je je verhaal binnenkort hier wel terug op de site.

Ik ben super trots met hoe het gaat en hoop dat de site alleen maar blijft groeien.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.