nieuwe ideeën

Gepubliceerd op 27 juli 2019 om 12:36

Ik heb wat nieuwe ideeën voor de site, door ze hier te plaatsen hoop ik te horen of er behoefte voor is

  • De laatste weken is er regelmatig iets te doen op de site. De verhalen komen op gang en dat is leuk om te merken.  Er komen ook no9g steeds nieuwe verhalen aan, waaraan wordt gewerkt. Dus ik kan nu wel zeggen dat de site steeds meer continue in  beweging is. Steeds meer mensen weten ervan en nemen een kijkje. Er komen nog steeds verhalen aan. Dus het staat niet stil.  Blijf dat ook vooral doen.
  • Wat ik ook wel leuk zou vinden is dat er bedrijven reageren en vertellen over de waarde van vrijwilligers. Wat is de meerwaarde voor bedrijven dat er vrijwilligers werken? Als je een bedrijf bent wat met vrijwilligers in de zorg werkt, en je wil laten weten wat de vrijwilligers betekenen voor jou bedrijf, laat het me dan weten en stuur je verhaal naar de site.
  • Ik heb zelf een beperking. Ik vind het fijn om te kunnen vertellen hoe dat is en hoe de maatschappij er mee omgaat. Zo laat ik de kant van het cliënt zijn ook zien. Ook dat vind ik hier passen.

Ik blijf ook altijd openstaan voor ideeën van anderen. Dus heb je nog ideeën voor de site. Laat het me vooral weten.

Ik ben ook nog iets anders van plan voor de site, maar daarover komt later meer.

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.