VA073 nieuws en workshops

De Week van de VrijwilligersAcademie073 komt er weer aan!
Zet jij je vrijwillig in binnen de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Vught? Dan is de Week van de VrijwilligersAcademie073 iets voor jou! Studenten die de opleiding Social Work volgen of studeren op de Juridische Hogeschool op de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch zijn ook van harte welkom!
De "Week van de VrijwilligersAcademie073" vindt plaats van 8 tot en met 11 april 2019. We hebben een verrassend aanbod aan workshops, lezingen en activiteiten. Je kunt hierbij denken aan workshops over radicalisering, dementie en gevaarlijke liefde. Tijdens de Week van de VrijwilligersAcademie073 vinden er ook ontmoetingsmomenten plaats, zoals een lunch, speeddaten en een wijnproeverij.

Benieuwd naar de week? Kijk alvast op de site van de VrijwilligersAcademie073 en houdt onze Facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van al ons nieuws!

Links Social media:

 

 

Op de site vind je het boekje met het aanbod voor de hele week. inschrijven kan vanaf 11 maart 8 uur. Het boekje met de workshops vind je hier

Wil je meedoen aan de VrijwilligersAcademie073, maak dan eerst een account aan. Dat wijst vanzelf.

Inschrijven kan vanaf gisterenavond 20:00. Je kunt kiezen uit vele soorten workshops waarvan je iets kunt leren. Ik word er altijd heel vrolijk van als je je weer mag inschrijven. Wie doet er mee en wil een verhaal delen? 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.