wat is het toch vroeg

Gepubliceerd op 7 januari 2019 om 19:03

 

Gisteren was mijn laatste dag vrij, het was gewoon weer weekend, maar zo voelde het voor mij niet. Morgen moest ik weer beginnen, waar bestaat zo’n laatste dag dan uit, precies uit niets doen. Door privé omstandigheden was het voor ons een heel andere kerst dan dat we gewend zijn. Het gevoel wat hoort bij kerst was er helemaal niet. De laatste dag niets doen kroop gelukkig voorbij.

Nadat ik thuis was gekomen dronk ik nog een warme chocolademelk en belde ik dat ik naar bed wilde, om half 10 ging het licht uit

 

Na een lekkere diepe nacht slaap ging om 7 uur de wekker. Ah nee nog even, maar ik trok toch maar gauw aan het touwtje zodat er iemand ging komen. Veel te snel was er iemand.

 

Nu schrijf ik mijn eerste blog voor de website. Ik ben benieuwd hoe het ontvangen gaat worden, altijd even spannend zo’n eerste keer.

 

Het is nu 2 weken geleden dat ik op het werk was. Ik weet al dat er dingen zijn veranderd, want de mail van het werk gaat gewoon door. Maar zo’n eerste dag is altijd weer even kijken hoe de sfeer is in huis.

 

Ik ga er wat van maken, ik heb er weer zin in en ga er weer voor. Ik kom aan op mijn werk, hang mijn jas op en ga aan de gang, wat is het toch fijn om de mensen weer te zien.

Reactie plaatsen

Reacties

Lizette
5 jaar geleden

Goed begonnen.super van je