Wij stellen ons even voor

Gepubliceerd op 21 januari 2020 om 19:07

Alles is mogelijk

'Leven met een beperking': ik begrijp wat ermee wordt bedoeld, maar wij denken niet in beperkingen. Wij geloven en weten uit ervaring dat alles mogelijk is... Wij, daarmee bedoel ik mijzelf en m'n andere drie gezinsleden. Ik ben Stephanie Kaars, journaliste, schrijfster en healer, ben getrouwd met Mark en samen hebben wij twee schatten van kinderen: Sterre (11) en Sietse (7). 

Sterre is een wijze dame die vanwege lichamelijke beperkingen (door cerebrale parese) nog niet loopt en haar schoolwerk - ze zit in groep 7 - maakt met behulp van een spraakcomputer die ze met haar ogen bedient (eyetracking). En Sietse is een sensitieve jongen die in groep 3 zit en (minstens!) rent voor twee. 

Mooi aan deze website, vrijwilligers in de zorg, vind ik dat het tijdschrift Vriendin zo'n bijzondere rol speelt. Ik heb jaren als een van de twee vaste journalisten op de redactie van Vriendin gewerkt en daarna nog een tijd als freelancer. Prachtig dat een vrouwenblad zoveel kan en mag betekenen!

Bepaalde blogs over ons leven met Sterre deel ik graag op deze site. Ook mijn boeken kun je hier vinden, onder het kopje 'Boeken in de zorg'. Meer lezen van mijn hand? Ga dan naar www.stephanieschrijft.nl 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.