Coronamaatregelen

Gepubliceerd op 16 maart 2020 om 15:06

n onze organisatie is ook besloten om het bezoek zo beperkt mogelijk te houden. 1 familielid per bewoner per dag. Dit is om onze kwetsbare groep mensen te beschermen. Deze maatregel heeft impact, niet zozeer op onze bewoners. Zij hebben meestal niet in de gaten dat hun naaste minder of niet komt. Maar de familie heeft er last van. Zo ook vandaag, een mail van een familie lid.
‘Allereerst wil ik het verzorgend personeel van alle zorginstellingen enorm bedanken voor al hun inzet en heel veel sterkte en goede wensen voor de komende tijd. Volgend op het officiële advies van onze regering om het bezoek aan ouderen zoveel mogelijk te beperken, heb ik besloten mijn moeder deze weken niet te bezoeken.
Dit doet mij, als kind, ongelooflijk veel pijn. Ook al omdat mijn moeder zo broos is en we überhaupt bang zijn haar binnen niet al te lange tijd, te moeten verliezen’
Natuurlijk begrijpen wij het verdriet en de bezorgdheid van de familie. We volgen de adviezen van het RIVM en houden dit nauwlettend in de gaten. Wij gaan door om met heel ons hart de goede zorg te geven aan al onze bewoners. Tot nu toe zijn we gelukkig nog niet besmet.
#ananz #kwetsbareouderen #coronavirus #verpleeghuis

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.