Een verzoek gehad

Gepubliceerd op 28 september 2019 om 11:34

Na mijn interview in de vriendin van vorige week,  is er alweer het een en ander gebeurd. Ik heb allereerst heel veel reacties gehad op het artikel. Iets waar je niet perse bij stilstaat als je meedoet aan iets wat met de vriendin te maken heeft.   Over wat het verzoek is en wat de inhoud is hou ik me nog even stil. Maar het is wel een feit dat het iets bijzonders is.

 

Ik ben gebeld om ergens aan mee te werken en er werd  me gevraagd om ervoor te solliciteren. Dit heb ik zonder twijfelen gedaan, want ik werd er meteen heel erg enthousiast van. Meer ga ik nog niet vertellen.  Nu is het voor mij ook gewoon afwachten wat er gaat gebeuren.

 

In de loop van de tijd zal k meer bekend maken. Maar ik vind het een eer. Later meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.