Vrijwilliger in de spotlight

Gepubliceerd op 21 december 2019 om 14:23

Vanaf volgend jaar wil ik een nieuwe rubriek in het leven roepen. Namelijk VRIJWILLIGER IN DE SPOTLIGHT! Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg en daarom heb ik deze rubriek voor komend jaar bedacht.

Wat moet je doen om in de spotlight te komen.

Geef een collega vrijwilliger op door een mailtje te sturen met als titel VRIJWILLIGER IN DE SPOTLIGHT
Laat me weten waarom deze vrijwilliger in de spotlight thuis hoort.

Is het omdat ze haar werk zo goed uitvoert, of omdat ze bijzondere dingen doet voor de bewoners. Of doet ze bijzondere dingen waar het team beter van word. Laat het allemaal weten in het mailtje wat je me stuurt.

Iedere maand word er een Vrijwilliger in de spotlight gezet

 

Wie mag er meedoen?

Iedere vrijwilliger die in de zorg werkt. Het maakt niet uit uit welke tak van de zorg je komt. Of het een vrijwilliger uit het ziekenhuis, verpleeghuis, kinderopvang, kraamzorg of uit iets anders wat met zorg te maken heeft.

 

Iedere maand komt er Vrijwilliger in de spotlight.

  1.  Als je in de spotlight staat komt er een vragenlijst naar je toe die je mag invullen over je werk wat je doet en wat het voor je betekend. Dit om meer bekendheid te geven aan het vrijwilligerswerk wat je doet.
  2. Je staat een maand lang met je hoofd op de site waardoor je bekender wordt en iedereen weet dat je in de spotlight staat.
  3. De vrijwilliger in de spotlight gaat een blog bijhouden over de mooie  momenten die het werk met zich meebrengt.

Om met de deur in huis te vallen kun je vanaf nu een vrijwilliger opgeven om in januari al de eerste te zijn die het jaar aftrapt

Wie verdiend er bij jou de spotlight?

 

Stuur een mailtje naar info@vrijwilligersindezorg.nl en alles gaat dan vanzelf.

Reactie plaatsen

Reacties

Ella Pittens
4 jaar geleden

ik wil graag de vrijwilliger van mijn gehandicapte zoon opgeven. Zij gaat elke week met hem wandelen,naast haar gezin en baan. Koen geniet ervan. Ze zingt voor hem tijdens de wandeling. Ze is lief, geweldig !

Anja van Wijk
3 jaar geleden

Er is een mail naar je verstuurd